Livet I Filippinerne

 

Hos Marketing Manager lever vi livet i Filippinerne af gode grunde

Vi har vores hovedsæde lokeret på øen Bohol i Filippinerne af flere gode grunde:
Da vi er et online marketing bureau, er det i bund og grund underordnet, hvor i verden man arbejder henne. Derfor er vi gået all-in, og nyder kæmpe fordele, for både virksomheden og dens medarbejdere hernede.

Vi kan bekræfte og krydstjekke alle ting med et ærligt flueben, når det omfatter varmegaranti, hvide sandstrande med palmer, dykke i koralrev med nemo-fisk, delfiner og havskildpadder, at have bopæl med swimmingpool til rimelige priser og meget mere! 

Hvordan er vejret på Bohol?

Der er varmegaranti i Filippinerne på ca. 30 C+ om dagen, og 20 C+ om natten – og tænk engang, at det gælder hele året rundt! Der er mange solskinstimer, men også jævnligt regnbyer, som vi kender til i Danmark.

Da Filippinerne geografisk er et subtropisk øhav, kan man ikke komme uden om, at uvejr kan forekomme. Dog er orkaner / tyfoner heldigvis er yderst sjælden på Bohol, men skulle det ske, så varer det typisk kun få timer. Vi har en klare sikkerhedsforanstaltninger i vores firmapolitik, hvoraf alle skal holde sig indendørs, da sikkerhed selvfølgelig er en topprioritet hos Marketing Manager.
 

Hvordan er priserne i Filippinerne?

Det Filippinske prisindex på langt de fleste ting, er 6-8 gange billigere ift. danske priser. Det betyder også, at du kan få RIGTIG meget for lønkronerne. Du kan spise og bo til få penge og med generelle beskedne leveomkostninger. Serviceydelser er endnu lavere grundet en lav filippinsk løn. Derfor kan du f.eks. tage en lokal motorcykeltaxa til 5 kr., blive klippet til 8 kr. eller få en times luksuriøs massage til blot 35 kr.
Med andre ord får du det hele til det halve – og mer’ til!
 

Hvordan er boligforholdene på Bohol?

Som dansker er boligforholdende som udgangspunkt, alt efter hvad du end ønsker, luksuriøse for billige penge. Det er forholdsvis nemt for nye folk her på øen, at finde et dejligt sted, som man kan leje. For ca. 3.000 DKK kan man leje hus / lejlighed med egen swimmingpool, og typisk er ugentlig rengøring / vedligeholdelse inkluderet af udlejeren. Det er en af de mange goder ved at bosætte sig hernede.

Det mest besværlige er dog, at kun få bureauer tilbyder udlejning online, og derfor er det altid en god idé, at se flere muligheder an, først efter man er ankommet. Men bare rolig – som ny medarbejder får du selvfølgelig assistance til, at finde en bolig efter dine kriterier, som vores nuværende medarbejdere kærligt hjælper dig med. Derfor anbefaler vi, at du booker et hotel i de første 1-2 uger, som passer til dit budget.
 

Hvordan kommer man rundt på Bohol?

Filippinerne er et større land, end man skulle tro. Befolkningstallet er over 100 millioner, og som er fordelt ud på mange af Filippinernes mere end 7.000 øer. I de store træk flyver man rundt til de større øer, hvoraf mange tager hurtige færger, som typisk tager nogle timer fra én destination til en anden.

Når man er bosiddende på en ø som Bohol er det mest normale transportmiddel en såkaldt ”Tricycle” (motorcykeltaxa), som koster ca. 3-5 kr. for kortere ture. De fleste medarbejdere lejer dog deres egen scooter, som deres personlige transportmiddel, da det er mest bekvemt, at kunne opdage øens hemmeligheder, og de velkendte hvide sandstrande i sin fritid. Har du kørekort derhjemme, anbefaler vi dig, at tage det med dig.
 

Hvad kan man opleve på Bohol?

Bohol tilbyder enhver eventyrlysten globetrotter et hav af muligheder. Du kan slikke sol på de hvide sandstrande, få en cocktail i skyggen under palmetræerne, eller for de mere aktive, tage på bådture fra ø til ø og dykke i koralrev med alt fra delfiner til havskildpadder.

Øen er også rig på natur, og har en masse steder, som rolig kan stemples med ”Must-See”.
 

Det med småt

Der er dog nogle foranstaltninger, som formelt skal være på plads, inden man rejer til Filippinerne.

Du skal have følgende:

  • Gyldigt pas (gyldigt senest 6 mdr. fra udrejse fra Filippinerne)
  • Turistvisum (Skal laves hjemmefra i Danmark på minimum 3 mdr.)
  • Vaccinationer (Snak altid med din egen læge, da det er dit eget ansvar)
  • Arbejdstilladelse (Det både betaler og sørger vi for, når du kommer til Filippinerne)

 

Kontakt Marketing Manager

Se vores ledige stillinger og søg arbejde her – eller kontakt os på tlf.: +45 32 20 60 30, så vil vores kompetente medarbejdere guide dig helt i mål.
Har du blot generelle spørgsmål, besvarer vi selvfølgelig også dem inden for vores daglige åbningstider: man-tors kl. 08:00 – 16:00 & fre kl. 08:00 – 14:00.

Læs mere: Arbejd i FilippinernePraktik i udlandetVideoer