Arbejd i Filippinerne

 

Hvem er Marketing Manager?

Marketing Manager er udelukkende et dansk online marketing bureau, som laver en bred vifte af online markedsføring for danske virksomheder. Vi har primær fokus på Google AdWords, SEO, hjemmesider og ikke mindst professionelle animationsvideoer. Vores erfaringer strækker sig mere end et årti tilbage i kalenderen, og har i dag over 500 virksomheder på vores CV, som vi har lavet alt slags markedsføring for. Derfor leverer vi altid kompromisløst arbejde, som resulterer i høj kundetilfredshed, da vi lever for – og af tilfredse kunder.

Vi lægger stor vægt på en uformel omgangstone i en moderne og dynamisk virksomhed, hvor der er plads til forskellighed. Vi er i den overbevisning om, at leve her i Filippinerne, giver positiv livsenergi, højt humør og dermed skaber det bedre resultater på arbejdet – hvilket vi også kan bekræfte af erfaring gennem flere år. 

Hvorfor vi har hovedsæde i Filippinerne

Hos Marketing Manager er vi specialister inden for online marketing. Vores hovedsæde er lokeret på øen Bohol i Filippinerne, som er en helt anden verden, end du nok er vant til. Vores hovedsæde er her af flere gode grunde:

Eksotisk & unikt
Først og fremmest er Filippinerne et fantastisk land, som dansker, at bo og leve i. De fleste har nok drømmet om en eksotisk ø med solrige dage, hvide sandstrande med cocktails ved palmerne og nyde livet i fulde drag. For os er det en del af vores hverdage – simpelt fordi vi udlever sådan en drøm. Der er eksotiske og unikke muligheder, uanset hvilken type person du er. Det betyder, at du vil anse det som et sandt paradis, som du kommer til at bo i og dele dine nye og spændende oplevelser, sammen med dine danske kollegaer, som kærligt tager imod dig med åbne arme.

Billigt & luksuriøst
Det filippinske prisindex, på langt de fleste ting, er 6-8 gange billigere ift. danske priser. Det betyder også, at du kan få RIGTIG meget for lønkronerne. Du kan spise og bo godt til næsten ingen penge med generelle beskedne leveomkostninger. Serviceydelser er endnu lavere grundet en lav filippinsk løn. Derfor kan du f.eks. tage en lokal motorcykeltaxa til 5 kr., blive klippet til 8 kr. eller få en times luksuriøs massage til blot 35 kr.

Med andre ord har vi kærligt plantet vores dannebrog her på øen Bohol, da vi lever et luksuriøst liv med eksotiske forhold, som uden lige giver os alle glade smil på læben og altid højt humør, som vi alle tager med os på (og uden for) arbejdet. Spørgsmålet ”hvorfor vi har hovedsæde her?” er nok bedst beskrevet med modsvaret: “Hvorfor ikke?”.

 

Hvorfor du skal arbejde i udlandet hos os

Vi er et kompetent online marketing bureau, som har ansat mange danskere gennem tiden. Derfor har vi stålfaste rutiner og kompetent viden omkring hele processen. Vi kan roligt love, at kunne guide dig trygt fra start, med alle dine spørgsmål og tanker, og helt til mål.
Vi sørger for alt fra arbejdstilladelse, ID-kort og hjælp til bolig. Vores nuværende danske medarbejdere har tilpasset sig fantastisk her på øen Bohol, og hjælper altid nye medarbejdere med, at gøre det samme.

Hvad du f.eks. kan forvente:

  • Fast løn og evt. provisionsordning
  • Professionel oplæring i et uformelt arbejdsmiljø
  • Fri alle weekender og på danske helligdage
  • Unikke naturoplevelser og aktiviteter
  • 30+ grader året rundt med palmer og hvide sandstrande
  • Engelsktalende land med priser 6-8 gange lavere end i DK

 

Er du klar på et job i udlandet?

Se vores ledige stillinger og søg arbejde her – eller kontakt os på tlf.: +45 32 20 60 30, så vil vores kompetente medarbejdere guide dig helt i mål.
Har du blot generelle spørgsmål, besvarer vi selvfølgelig også dem inden for vores daglige åbningstider: man-tors kl. 08:00 – 16:00 & fre kl. 08:00 – 14:00.

Læs mere: Praktik i udlandetLivet i FilippinerneVideoer